• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 16 Decembrie , 2014

Colţu’ meu / DGASPC, din nou în atenţia noastră!

Am auzit că la DGASPC sunt probleme! Din nou. De data acesta din motiv de dispută între şefii de acum şi administraţie. S-au cerut note explicative şi se spune că vor urma măsuri. Nici între noii şefi nu pare a exista o bună colaborare. Nu mă bucur, deşi la momentul schimbării lui Boitor am crezut că s-a făcut dreptate pentru cele două fetiţe abuzate în Italia şi pentru lungul şir de copii care au avut de suferit de pe urma unei conduceri ce a făcut ce a făcut.

 

Se pare că m-am înşelat deoarece schimbarea lui Boitor nu a fost urmată şi de alte măsuri necesare. De exemplu, să vedem şi noi afacerile, dosare cu pierderi, cu donaţii, dosarele penale ale lui Nic şi câte şi mai câte ar fi fost de văzut. Nu s-a întâmplat nimic, iar acum aflu că Boitor este unul dintre cei care instigă la dezordine, în mult încercata DGASPC.

Adică, precum în filmele cu proşti! Un director schimbat din cauza multelor năzbâtii făcute, la şi dincolo limita legalităţii, acum freacă menta prin instituţie, ba mai mult, trage sfori ca noii şefi să se certe, să creeze o imagine proastă, după care el va ieşi în evidenţă ca o biată victimă a presei nesimţite din Baia Mare. Este schema cea mai simplă prin care un şef ce a făcut multe rele încearcă să îşi reabiliteze imaginea şi, dacă poate, să revină pe vechea funcţie s-au într-o alta similară.

Am spus şi la momentul schimbării că ar fi trebuit organizat de urgenţă un concurs pentru funcţiile de conducere şi nu măsura interimatului. La un concurs s-ar fi putut înscrie cei care ar fi dorit, iar cel mai bun ar fi preluat funcţia de director plin. Cu o validare prin concurs, directorul ar fi reuşit să impună o altă atitudine faţă de activitatea din Direcţie. Cu un director interimar este mai complicat să impui o disciplină aşa cum credeam eu că ar fi trebuit să fie.

Din păcate, cei care suferă cel mai mult sunt copiii şi persoanele în vârstă, aflate în grija Direcţiei.

Îmi ascut din nou creioanele şi, probabil, vom începe din nou să scriem despre cea mai mare instituţie bugetară din judeţ.

Pe de altă parte, când ne puneţi la dispoziţie finalul cazului fetiţelor abuzate în Italia?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.