• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Martie , 2014

Clasă şi îndrăzneală Mercedes-Benz la ATP EXODUS

ATP Exodus Baia Mare a organizat un eveniment monden şi de afaceri, marca ATP Exodus. La Centrul Autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz au fost prezentate în faţa a peste o sută de invitaţi Noul C class şi îndrăzneţul GLA, două noi maşini ale cunoscutului constructor auto german.

 
 

Evenimentul a fost deschis de directorul general adjunct, Adriana Cirţ, printr-o scurtă cuvântare de mulţumire faţă de echipa ATP Exodus. Adriana Cirţ este un specialist redutabil în maşini, cunoaşte totul despre motoare şi este o gazdă impecabilă.

 

După acest moment, microfonul a fost preluat de un animator profesionist care a stârnit imaginaţia invitaţilor, povestind despre cele două maşini aflate sub prelate de protecţie, şi mărind suspansul.

Surpriza mondenă a serii a fost concertul susţinut de Paula Seling.

Cunoscuta cântăreaţă a revenit acasă după o perioadă mai îndelungată, cu poftă de cântat şi, de ce nu, cu o curiozitate legitimă faţă de noile modele Mercedes-Benz.

Paula a cântat câteva melodii mai lente, mai de suflet şi pentru suflet, cu vocea incredibilă cu care ne-a obişnuit de atâţia ani.

A fost partea de concert dedicată Noului C Class, după care a urmat partea mai alertă a concertului, cea dedicată îndrăzneţului GLA, respectiv câteva melodii cântate cu Ovi. Pe ultima melodie cântată de cei doi artişti au fost dezvelite şi cele două maşini.

 

Ce se poate spune despre maşinile Mercedes-Benz? Incredibile, frumoase, cu dotări de ultimă generaţie pe partea de motorizare, dotare pentru navigaţie, aerodinamică, consum incredibil de mic şi multe altele ce trebuie descoperite de cei care iubesc maşinile sau cei care doresc să achiziţioneze maşina perfectă.

În acest sens, timp de o săptămână, cei de la ATP Exodus organizează la showroom-ul de pe bulevardul Bucureşti sesiuni de test-drive, în fiecare zi. Participanţii vor primi taloane pentru o tombolă cu accesorii Mercedes-Benz, acordarea premiilor va fi la finalul săptămânii de test-drive. Băimărenilor, maramureşenilor nu le rămâne decât să treacă pragul ATP Exodus pentru a lua cunoştinţă cu universul minunat al Mercedes-Benz.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.