• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 Octombrie , 2013

Centrul de nataţie AquaSport DruRelax l-a impresionat plăcut pe ministrul Tineretului şi Sportului

Un vis împlinit şi o dovadă a sârguinţei este centrul de nataţie AquaSport DruRelax, inaugurat vineri, 27 septembrie, în prezenţa a numeroşi invitaţi, printre care şi personalităţi din lumea sportului, administraţie şi politică.

 
 

AquaSport DruRelax este o investiţie exclusiv privată, realizată de Sorin şi Dana Druţă, oameni de afaceri băimăreni care şi-au propus să deschidă în Maramureş, pe lângă zona Spa& Wellness funcţională din 2011, un centru sportiv complet, generator de energie şi sănătate.

În mai puţin de un an de la demararea lucrărilor de extindere, proiectul s-a concretizat şi constă în cea mai modernă şi frumoasă bază de nataţie din judeţ şi chiar din nord-vestul ţării, poate chiar din România, după cum a spus ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Bănicioiu, prezent la inaugurare.

„Cred că pot spune în cunoştinţă de cauză că nici măcar în Bucureşti nu avem un centru şi de sport şi de relaxare aşa cum aveţi dumneavoastră aici, iar dintre cele care există în ţară, puţine se pot compara cu acesta. Mă bucur că o iniţiativă privată a reuşit”,

a declarat ministrul Nicolae Banicioiu

 

Cele peste 250 de persoane prezente la eveniment au fost plăcut impresionate de condiţiile oferite în centru, iar preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, arbitrul FIFA, Cristian Balaj, şi-a pus speranţa că acesta va fi apreciat la adevărata valoare, nu doar de persoanele dornice de mişcare, ci şi de reprezentanţii administraţiei locale. De altfel, primarul din Tăuţii Măgherăuş, Anton Ardelean, s-a mândrit cu faptul că investiţia este pe teritoriul oraşului pe care îl conduce şi nu pe cel al municipiului Baia Mare, aflat la mică distanţă.

 

„Din toată puterea sufletului nostru susţinem sportul, sub toate formele lui, şi suntem foarte bucuroşi că în ultima vreme, din ce în ce mai multă lume descoperă echilibrul dintre sănătatea mintală şi sănătatea fizică, rezultatul fiind creşterea calităţii vieţii, iar noi acest lucru îl dorim, mai ales în oraşul nostru”, a precizat Dana Druţă, managerul AquaSport DruRelax.

 

Centrul de nataţie Aqua Sport DruRelax include trei bazine acoperite pentru înot, deschise indiferent de anotimp şi singurele din judeţ a căror apă este tratată cu sterilizatoare UV. În acesta se oferă posibilitatea practicării înotului atât de către persoanele experimentate în bazinul semiolimpic (dimensiuni 25 x 15x1,50), cât şi de către cei neiniţiaţi, instructorii AquaSport DruRelax oferind cursuri pentru adulţi şi copii.

De asemenea, zilnic au loc cursuri de aquagym şi şedinţe de recuperare în apă, o noutate pentru piaţa din Maramureş.

Deschis zilnic, între orele 8:00 şi 21:00, modernul complex DruRelax are sediul în localitatea Tăuţii Măgherăuş, strada 3, numărul 40, pe panta de la Dura.

 

Toate detaliile despre accesul în bazine, la cursurile de înot şi aquagym, precum şi la şedinţele de spa, relaxare şi recuperare se găsesc pe site-ul centrului: www.drurelax.roDruRelax vă recomandă de luni până duminică un stil de viaţă sănătos, relaxare, sport, recuperare, energie!

 
 

Articol realizat de Roxana Cutureanu- AquaSport DruRelax şi Meda Muntean -Refresh Media Transilvania

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.