• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Iunie , 2022

Cei mai buni elevi ai județului Maramureș au fost premiați de executivul Consiliului Județean

Absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a, șefi de promoție 2022, din unitățile de învățământ preuniversitar din Maramureș au primit,
zilele trecute, câte un premiu și o diplomă din partea Consiliului Județean Maramureș, în semn de recunoștință pentru rezultatele excepționale pe care le-au obținut în ultimii patru ani la învățătură.


Președintele Consiliului Ju­­dețean Maramureș, Ionel Bogdan, le-a înmânat elevilor diplomele și i-a felicitat pentru tot efortul și munca depuse în procesul educațional.

Acest eveniment festiv este organizat pentru al doilea an consecutiv de către Consiliul Ju­dețean Mara­mureș, în parteneriat cu Ins­pectoratul Școlar Județean Ma­ra­mureș, pentru a răsplăti efor­turile și mun­ca depuse de elevii mara­mureșeni în anii de studiu.
„Rezultatele performante pe care le-au obținut absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a din Mara­mureș merită toată aprecierea noastră, iar eforturile și munca lor trebuie să fie răsplătite. Vă felicit pentru toate rezultatele obținute în ultimii ani, vă urez succes în ceea ce urmează, dar mai ales în parcursul pe care îl veți avea.
Cel mai important este să vă urmăriți visurile, să aveți obiective clare de la care să nu vă abateți și veți avea succes.
Mult succes și felicitări pentru întreaga activitate, stimați profesori și părinți, dar mai ales, dragi elevi!”, a declarat Ionel Bogdan.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.