• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 24 Mai 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 Martie , 2017

Caravana Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca

Caravana Universității
Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca

În data de 06.03.2016, Caravana UBB ajunge și în Baia Mare! Elevii dornici să afle despre experiența de student, admitere și oferta educațională a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, sunt așteptați la prezentările voluntarilor din Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Acestea vor avea loc după cum urmează:   
1. Colegiul Național „Mihai Eminescu”- la ora: 10:00
2. Colegiul Național „Gheorghe Șincai”-10:00
3. Liceul Teoretic „Nemeth Laszlo” -12:00
4. Colegiul National „Vasile Lucaciu”-12:00

Caravana UBB este un proiect ce are ca scop promovarea Universității Babeș-Bolyai
din Cluj-Napoca, a ofertei educaționale, a concursurilor de admitere, dar și a facilităților pe care le pune la dispoziția studenților. Pe lângă aceste lucruri, proiectul își dorește să le prezinte viitorilor studenți oportunitățile pe care le au în domeniul voluntariatului.
Astfel, le sunt prezentate principalele proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) în care se pot implica dacă devin studenți la Cluj, respectiv la UBB.

Proiectul a ajuns anul trecut în peste 39 de licee din țară, în județele Alba, Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu, iar anul acesta își propune să ajungă în peste 50 de licee din 16 orașe, atât din Transilvania cât și din Moldova.
Proiectul este la a IV-a ediție și este organizat cu sprijinul Uni­versi­tății Babeș-Bolyai și în colaborare cu Consiliul Național al Elevilor și direcțiunile unităților școlare.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) este o organizație non-guvernamentală, constituită la nivel de universitate, în scopul reprezentării drepturilor şi intereselor tuturor studenţilor din UBB, o organizaţie non-profit, independentă financiar de alte organisme şi care îşi finanţează proiectele prin contribuţia directă a partenerilor şi a sponsorilor.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.