• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Mai , 2023

Caravana Canon ajunge la Baia Mare

Caravana Canon ajunge în șase orașe pentru a întâlni comunitățile locale: Bacău (15 mai), Piatra-Neamț (16 mai), Suceava (17 mai), Baia Mare (22 mai), Oradea (23 mai), Arad (25 mai) 

Echipa Canon România reia unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sale și străbate țara pentru întâlnirea cu pasionații de fotografie din comunitățile locale. Și în acest an, Caravana Canon vine cu un număr impresionant de echipamente din seria EOS R, o gamă largă de obiective RF, camera video C70, precum și imprimantele necesare oricărui fotograf: PIXMA G540 și ImagePROGRAF PRO-1000.

Iată programul evenimentului din această primăvară:

 

·       Bacău, 15 mai

·       Piatra Neamț, 16 mai

·       Suceava, 17 mai

·       Baia Mare, 22 mai

·       Oradea, 23 Mai

·       Arad, 25 mai

În fiecare oraș, întâlnirea începe la ora 17.30 și include o sesiune Touch & Try, în cadrul cărora participanții vor putea testa echipamentele preferate de la Canon. Alături de echipa Canon, cei prezenți vor avea prilejul să afle de la Elena Corbu totul despre creativitatea în fotografie. Totodată, Mircea Maieru va explica de ce noul mirrorless EOS R50 reprezintă camera ideală pentru vlogging. În cadrul unui workshop moderat de Elena, participanții vor putea testa aparatura disponibilă, alături de un model profesionist. În plus, se vor putea folosi imprimantele foto din gama PRO Canon și multe alte lucruri.

„Fotografii cu experiență, dar și cei aflați la început de drum sau care practică arta fotografică ca hobby sunt bineveniți la aceste întâlniri. De fiecare dată, ne propunem să răspundem tuturor întrebărilor, să acoperim atât partea practică, prin ședințele foto pe care le organizăm în fiecare oraș, cât și partea teoretică. De aceea, alături de noi se află fotografi cu experiență, care oferă consultanță și împărtășesc din cunoștințele lor. Suntem fericiți că, în cadrul acestei ediții a Canon Roadshow, avem prilejul să le putem oferi participanților spre testare gama de aparate mirrorless EOS R, precum și obiectivele RF”, a declarat Laurențiu Țârloiu, B2C Channel Manager, Canon România.

Cei interesați să participe la Canon Roadshow se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, completând formularul aferent fiecărui oraș. Formularele de înscriere sunt disponibile pe pagina de Facebook Canon România.  Participarea este gratuită.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.