• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Ianuarie , 2017

CAMPANIE CARITABILĂ: Acțiunea „Sănătate pentru sate” se desfășoară pentru prima dată și în Maramureș

Patriarhia Română desfășoară și anul acesta campania „Sănătate pentru sate”. Pentru prima oară aceasta are loc și în Episcopia Maramureșului și Sătmarului. Astfel, localnicii din mai multe așezări ale județului vor beneficia gratuit de sfaturile medicilor specialiști.

În perioada 23 - 29 ianuarie, o echipă formată din 23 de voluntari ai Para­clisului Catedralei Naţionale, dintre care 19 sunt medici, cu diferite spe­cializări, de la spitale din Bucureşti, vor oferi consultații medicale gratuite în patru sate din Maramureș.
Prima localitate care a beneficiat de
astfel de consultații a fost Săcel, unde medicii specialiști au ajuns în data de 24 ianuarie. În 25, medicii au oferit consultații gratuite în Ieud; în Dragomireşti s-au întâlnit cu localnicii în 26 ianuarie, iar în Săliştea de Sus pe 27 ianuarie. Beneficiarii acţiunilor medicale cu caracter umanitar sunt persoanele defavorizate, cazuri sociale cu vârstă înaintată și persoane nedeplasabile, cu boli cronice.
Prin aceste acţiuni se urmărește faci­litarea accesului la asistenţă medicală primară persoanelor din mediul rural şi localităţi izolate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.