• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 19 Februarie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 29 Iunie , 2018

Călător prin țara Crișurilor

Profesor Morar Liana

}n 20 iunie, însoțiți și îndrumați de doamna director Tomșa Magdalena, de diriginta clasei, profesor Morar Liana și doamna profesoară Fărcaş Cristina au pornit în excursia binemeritată spre Oradea. Voia bună și curiozitatea i-au însoțit pe toți participanții pe drumul de 200 km. Prima oprire a fost la Carei unde s-a vizitat Castelul Karolyi și grădina acestuia. Ne-am continuat drumul spre reședința de județ a Bihorului, trecând printr-o zonă de șes cu suprafețe mari de floarea-soarelui, porumb, rapiță, pepene, dar și pier­sici şi caiși. La Oradea, un oraș cu multe clădiri vechi restaurate și foarte frumoase, am vizitat Cetatea Oradea, intrând pe Poarta de Est și ieșind pe cea de Vest. Apoi, după o plimbare pe lângă un parc plin de verdeață de pe malul Crișului Repede am ajuns în piața Primăriei unde
ne-am răcorit și recules între zidurile Bisericii cu Lună (Episcopia orto­doxă). Timpul zboară foarte repede când ai ce privi și admira, așa că ne-am trezit din nou pe drum, dar în sens opus, spre casă.
A fost o excursie pe deplin împlinită, după un an de reciclare a hârtiei și plasticelor, pe văile și ulițele co­munei Dumbrăvița.
P.S: VACANȚĂ PLĂCUTĂ!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.