• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Aprilie , 2019

Bugetul propriu al CJ va fi cu 180% mai mare decât anul trecut, la secțiunea dezvoltare și investiții

În prezent, bugetul propriu al Consiliului Județean Maramureș este publicat în transparență decizio­nală pe pagina de internet a instituției la adresa www.cjmaramures.ro. Potrivit șefului administrației județene, Gabriel Zetea, în anul 2019 a fost propus un buget cu indicatori mult îmbunătățiți față de anul trecut.

 

„Dacă în anul 2018 am finalizat anul cu o execuție bugetară la Capitolul Venituri în sumă de 358 de milioane de lei, iar la Cheltuieli am înregistrat 339 milioane de lei, din care a rezultat un excedent de 19 milioane de lei, în anul 2019 vorbim despre un buget prognozat de 414 milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere de aproape 20%. Cei mai mulți bani îi propunem pentru secțiunea de dezvoltare și investiții, unde avem prevăzută suma de 168 de milioane de lei, față de 61 de milioane în anul 2018. Aceste cifre care vorbesc de la sine ne arată o creștere de 180% față de anul trecut”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Ședința de aprobare a bugetului propriu al instituției județene este programată să aibă loc la finalul lunii aprilie 2019.
„Până la convocarea plenului, voi avea întâlniri cu fiecare instituție în subordinea Consiliului Județean și vom încerca să alocam sume consistente pentru toate domeniile, având în vedere următoarele priorități: infrastructură rutieră - drumuri județene, sănătate, educație, cultură și sport. Consiliul Județean Mara­mureș rămâne, în județ, instituția care implementează cele mai mari proiecte și care va continua să ofere maramureșenilor satisfacții”

- a conchis șeful admi­nistrației județene, Gabriel Zetea

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.