• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Iulie , 2012

BRD Baia Mare îi premiază pe pensionari

Grupul BRD Baia Mare a organizat o campanie de primăvară destinată pensionarilor: „Întâmpinaţi primăvara cu oferta senior!”, desfăşurată între lunile aprilie şi iunie 2012. Instrumentele campaniei au fost: cont curent BRD cu card ataşat, contul de economii SMART Cont şi creditul Expresso.

 
 

Campania s-a adresat pensionarilor şi a presupus ca aceştia să opteze pentru virarea pensiei într-un cont BRD cu card ataşat.

Campania a avut succes, iar pensionarii care au optat pentru varianta cu card ataşat au primit un talon participant la acordarea câtorva premii. Recent, la sediul Grupului BRD Baia Mare, a avut loc prima tragere la sorţi, prin care s-a acordat un premiu, un voucher pentru câştigător, care acoperă costurile unui sejur de patru zile şi nopţi, cu mic dejun şi cină, plus transport, la unul din Centrele de Pregătire Profesională BRD din Agapia, Păltiniş, Buziaş sau Predeal. Alegerea Centrului aparţine câştigătorului.

 

Directorul clientelă retail de la Grupul BRD Baia Mare şi colegele acestuia au pregătit momentul primei extrageri. A fost rugat un cetăţean, venit cu probleme la bancă, să facă extragerea. A asistat un notar autorizat, iar presa a fost de faţă. Veţi putea vedea pe site-ul GAZETEI înregistrarea de la această extragere. Pe lângă persoana câştigătoare, au mai fost extrase cinci rezerve.

Bumbuc Alexandru, din Vişeu de Sus, este câştigătorul, iar rezervele sunt: Costin Radu din Seini, Ardelean Viorica din Baia Mare, Pârcălab Doina din Baia Mare, Cipţiu Ioan din Gârdani şi Crişan Diana Marina din Fărcaşa.

Urmează premiul de 1000 de lei.

Grup BRD Baia Mare oferă pensionarilor instrumente de economisire şi de lucru cu banii foarte avantajoase, iar periodic au campanii în care îi premiază pe cei fideli sau cei care optează pentru o Bancă serioasă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.