• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Februarie , 2019

Balul Dragobetelui 2019

Ediția din acest an a Balului Dragobetelui a avut loc în 20 februarie, la Căminului Cultural Dum­­brăvița. La start s-au aliniat 7 pe­rechi: Dorin Bob și Alexia Mihăilă, Andrei Pop și Daria Pop, Paul Lazăr și Ionela Szilagyi, Daniel Rus și Maria Foriș, Ciprian Dobrican și Rebeca Ardelean, Gyapjas Ricardo și Daniela Fărcaș, Andrei Marc și Andreea Cone.

Coordonatoarele concursului, prof. Paula Bonaţ și prof. Alina Sajerli au pregătit șapte pro­be interesante: prezentarea pere­chilor, proba de originalitate, proba teoretică, declarația de dragoste (în care concurenții au avut de compus o declarație de dragoste cu 5 cuvinte date: lighean, prospețime, cornuleţ, a mătura, sensibil), proba de abilități „Acul, ața și şuruburile” (băieții au primit ață, ac și o bucată de pânză pe care au trebuit să coase un număr cât mai mare de cruci, iar fetele au primit șurub și piulițe pe care au trebuit să le infiltreze în număr cât mai mare pe șurub), proba de dans și proba de abilități „Mingi și cărți” (băieții au trebuit să realizeze o construcție cât mai complexă din cărți de joc, iar fetele să plaseze de la distanță, cât mai multe mingi de ping-pong în pahare de unică folosință).
 

Atmosfera a fost întreținută de DJ Andy Puha. La final, juriul din care au făcut parte dir. Magdalena Tomșa și prof. Maria Ciocotișan au stabilit câștigătorii:
Premiul I: Ciprian Dobrican și Rebeca Ardelean
Premiul II: Maria Foriș și Daniel Rus
Premiul III: Andrei Pop și Daria Pop.
 

Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplomă și premii de către UAC Europe. Directorul Școlii Profesionale Dumbrăvița, Magdalena Tomșa i-a felicitat pe toți partici­panții și a transmis un mesaj de felicitare din partea Corinei Mulea, Director HR UAC Europe.
După concurs, elevii s-au bucurat de o mini-petrecere, cu muzică, dulciuri și suc.
Felicitări tuturor!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.