• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Februarie , 2023

Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Baia Mare

Balul Bobocilor 2023 de la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” (director prof. dr. Marian Gina) va rămâne pentru mult timp o amintire frumoasă pentru „bobocei”, organizatori și pentru toți cei care le-au fost alături în sala arhiplină a teatrului condus de Claudiu Pintican.


director prof. dr. Marian Gina

O seară memorabilă și o atmosferă feerică pentru toți participanții la Balul Bobocilor, desfășurat în 10.02.2023, la Teatrul Ararat din Baia Mare. Bucurie și emoție vie, echilibru și mult bun simț, momente inedite de muzică cu sprijinul fanfarei Stibina, canto, dans clasic, teatru pe scena ”Walk of Fame” au confirmat valoarea celor mai frumoși, talentați, și inspirați boboci: Mihalca Antonio și Boitor Alina, Mereuț Andrei și Dănuț Claudia, Curac Giorgio și Csizmadia Claudia, Bonaț Cătălin și Crișan Cosmina. Prezentatorii Cristian Andreea (președinta Consiliului Elevilor Maramureș) și Kis Erwin au moderat cu eleganță întregul eveniment, i-au încurajat pe boboci și au intrat și ei în proba degustării de ciocolată.
Invitați speciali, care ne-au încântat privirile cu grația și emoția transmise,  dar și coregrafi ai bobocilor au fost Otilia Medan si Ady Medan, instructori la Club Tango, Gabriela Buda de la Școala Populară de Artă Baia Mare, dar și prof. Horia Diaconu care a susținut un moment de muzică instrumentală.

Proba de originalitate și cea de teatru au făcut deliciul publicului, tinerii liceeni dovedind talent artistic și seriozitate în pregătirea acesteia. Prelucrările după „O noapte furtunoasă”, „Romeo și Julieta” sau „Magazin” și „Luceafărul” au fost răsplătite cu ropote de aplauze. Pe finalul jurizării concursului, au fost prezentate momente amuzante din cadrul pregătirii probelor, dar și videoclipul tinerilor concurenți.
Premiile au curs unul după altul: miss/mister Dance, miss/mister Eleganță, miss/mister Popularitate, și, desigur, Miss și Mister Boboc C.T. „Aurel Vlaicu” 2023 – Cosmina Crișan și Antonio Mihalca.

Mulțumim sponsorilor noștri:
EUROPE DIRECT Maramureș - Fundatia CDIMM Maramures - dr. ing Radu Big
Teatrul Ararat BAIA MARE
- Pintican Claudiu
Fotografi Pop Alexandra și Denis Avram
Instructori Tango Otilia Medan si Ady Medan
Restaurant La Costin
Florărie Flower Station
La Șuetă
Monplast Trans
Pisano Grup

Felicităm echipa organizatoare (coord. prof. Pop Vădean Adina) și pe toți cei implicați în acest eveniment atât de important și îndrăgit de elevii noștri.

 
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.