• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Septembrie , 2014

Ambasadorul statului Israel Excelenţa Sa Dan Ben–Eliezer la Sighetu Marmaţiei

Municipiul Sighetu Marmaţiei a primit, în 28 august 2014, vizita Excelenţei Sale Dan Ben - Eliezer, Ambasadorul statului Israel la Bucureşti. La întâlnire au luat parte Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Subprefectul judeţului Maramureş, Directorul Camerei de comerţ Maramureş, consilieri locali, oameni de cultură şi antreprenori din diverse domenii. Discuţiile s-au axat pe posibilităţile de dezvoltare a regiunii Maramureş prin încheierea de parteneriate între cele două ţări în domeniul economic, tehnologic, turistic, cultural şi educaţional.

Domnul Ambasador a fost impresionat de dimensiunea evenimentelor şi obiectivelor cu tematică iudaică din zonă şi a propus extinderea acestora prin derularea de proiecte comune. Întâlnirea de azi a punctat o vizită la una dintre companiile de prelucrare a lemnului din municipiu pentru a da un exemplu de bună colaborare româno - israeliană. În cursul zilei de mâine vor fi vizitate principalele obiective turistice şi culturale din regiune.

Vizita Excelenţei Sale arată o apropiere între autorităţile locale şi oficialităţile statului Israel care vine şi în urma evenimentelor culturale organizate de Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei în luna mai 2014.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.