• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Iunie , 2017

Alin Bîrda are susținerea lui Ludovic Orban, la alegerile din Baia Sprie

Nicolae TEREMTUȘ

Orban a venit în Maramureș pentru susținerea candidaturii lui Bîrda, dar și pentru a-și prezenta moțiunea cu care va participa la alegerile din 17 iunie, la președenția PNL.
Înainte de începerea lucrărilor acestei întâlniri a fost organizată o vizită la o fabrica de pâine din apropiere. O afacere de familie ce s-a dezvoltat frumos și a devenit o activitate de succes în oraș și în Maramureș. Orban și candidatul la primărie au vorbit cu oamenii din fabrică, au degustat din produsele fabricii și au vorbit și cu cei pe care i-au întâlnit pe stradă. Orban, mai ales, a dovedit că este un politician versat, ce știe să vorbească cu alegătorii, de oriunde ar fi ei.

Președintele filialei, Ionel Bogdan, a făcut oficiile de gazdă alături de fostul primar al orașului, Dorin Pașca, cel care este și șeful de campanie al PNL pentru alegerile de la primărie.
„Am venit în primul rând să fiu alături de Alin Bîrda în această zi, să particip la câteva evenimente în susţinerea candidaturii sale. Voi participa la reuniu­nea Colegiului director judeţean în care îmi voi prezenta pe scurt moţiunea Partidului Naţional Liberal, Forţa Dreptei. Alături de mine vor fi colegi care îmi susţin candidatura, din alte or­ga­nizații județene, cum ar fi Ilie Bolojan, Mircea Hava, Adrian Oros, Lucian Bote. Este o echipă mai largă ce ne vom prezenta colegilor noștri liberali din Maramureș pentru a-i convinge să fie alături de noi la Congresul din 17 iunie. Îi doresc succes colegului nostru Alin Bîrda. Sunt convins că locuitorii din Baia Sprie vor alege continuitatea, vor alege candidatul PNL, cu atât mai mult cu cât este susţinut de fostul primar Dorin Paşca, ce nu mai este primar nu pentru că nu mai doreşte domnia sa, ci din cauză că în România suntem «mai catolici decât Papa» în anumite pri­vinţe. Sunt convins însă că Alin Bîrda este un om care va continua toate proiectele bune începute de predecesorul său și care va genera o serie de alte proiecte, astfel încât Baia Sprie să evolueze în bine, să se dezvolte calitatea serviciilor oferite cetăţenilor din oraş, să crească şi oportunităţile de realizare a unei cariere, mai ales pentru cei tineri, să se îmbogăţească”, a spus Ludovic Orban.

A urmat la microfon fostul primar, Dorin Pașca.
„Este un moment crucial pentru noi pentru că se apropie alegerile. A fost destul de greu să aleg candidatul pentru primărie dintre colegii noștri, dar ale­gerea a fost făcută într-un mod democratic și sunt convins că Alin Bîrda are capacitatea și are echipa necesară pentru a face din Baia Sprie un oraș atractiv, să creeze pentru oamenii din oraș o lume mai bună. Nu mă îndoiesc că parcursul lui va fi unul bun și sper ca peste câțiva ani să putem veni din nou la Baia Sprie, să fie invitat și domnul Orban pentru a ne putea bucura împreună de progresul făcut de un orășel mic”, a spus Dorin Pașca.

Alin Bîrda a vorbit cu emoție despre candidatura sa.
„Vizita şi sprijinul domnului Orban mă bucură foarte mult, lucru pentru care îi mulţumesc. PNL este un partid puternic, care funcţionează normal, şi susţi­nerea oamenilor de la vârf contează foarte mult pentru mine. M-am întâlnit în aceste zile cu băisprienii, cu echipa mea, şi am foarte bucuros deoarece am simţit din plin sprijinul oamenilor. Nu vreau să vă spun cât de mulți mi-au trimis mesaje în privat, pe facebook și pe alte surse, să mă încurajeze să merg mai departe. Vremea noastră, a tinerilor, a venit, deşi a venit destul de greu, însă consider că acesta este momentul în care o nouă generaţie se poate implica în politică și să schimbe ceva. De aceea, îndemn şi alţi tineri să facă acest pas. De ce PNL? Pentru că am fost întotdeauna liberal, pentru că este cel mai vechi partid din România, pentru că este unul de tradiţie şi cu viitor. Mulţumesc încă o dată  invitaților şi îmi doresc să avem o campanie construc­tivă, în care să ne putem prezenta proiectele”, a spus Alin Bîrda, candidatul PNL Maramureș la alegerile din primăria Baia Sprie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.