• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Iunie , 2015

Alexandru Ivasiuc, sănătate şi educaţie la superlativ

La iniţiativa Consiliului Judeţean Maramureş, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, s-a desfăşurat a doua ediţie a concursului de eseuri literare „Un fruct pe zi – o viaţă sănătoasă”. Competiţia a fost organizată cu scopul implementării măsurilor adiacente distribuţiei de mere, în cadrul „Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli”, în anul şcolar 2014-2015.

 
 

În această ediţie s-au înscris 48 de lucrări, de la şcoli din tot judeţul, semn că această competiţia a prins, iar elevii sunt încântaţi să participe cu lucrări realizate în perioada de dinainte de vacanţa de vară.

Jurizarea a fost făcută de un colectiv de profesori şi specialişti ai CJ Maramureş, iar premiile au fost consistente.

În ediţia din acest an, premiul întâi a fost câştigat de Şcoala Gimnazială „Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare, elevele Bozga Natalia şi Berci Alexandra din clasa a V-a A, Pop Ioana a V-a B, coordonator, profesor de limba română, Oana Teremtuş.

 

Şcoala câştigătoare a primit un pachet constând în tablă de scris şcolară albă magnetică – whiteboard cu ramă din aluminiu, 200 x 100cm, videoproiector, ecran proiecţie perete/tavan 180 x 180 şi set de accesorii pentru tabla de scris şcolară. Un premiu consistent, în valoare de circa 100 de milioane de lei vechi.

 

Celelalte premii au fost câştigate de Şcoala Gimnazială Băseşti şi de Şcoala Gimnazială Bistra. Menţiunile au fost obţinute de: Şcoala Gimnazială „N. Iorga” Baia Mare, Liceul Tehnologic Ruscova, Şcoala Gimnazială „Dr. Victor Babeş” Baia Mare, Şcoala Gimnazială „N. Bălcescu” Baia Mare, Liceul Tehnologic „Traian Vuia” Tăuţii Măgherăuş, Şcoala Gimnazială Săpânţa, Şcoala Gimnazială „Ioan Slavici” Tăuţii de Sus, Şcoala Gimnazială Dumbrăviţa, Liceul Tehnologic Poienile de sub Munte, Şcoala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Baia Mare, Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” – Structura Buteasa şi, nu în ultimul rând, Şcoala Gimnazială Vima Mică.

 

Premierea a fost făcută de către preşedintele Consiliului Judeţean, Zamfir Ciceu. Înainte de a acorda diplomele, preşedintele i-a felicitat pe elevi şi pe profesorii coordonatori. A mai vorbit inspectorul de limba română de la ISJ Maramureş, Valentina Todoran.

În încheiere au fost prezentate scurte programe artistice.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.