• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Aprilie , 2022

Aleșii județeni au votat trei proiecte importante

Aleșii județeni au votat trei proiecte importante, care vizează reabilitarea și modernizarea Centrului școlar pentru educație incluzivă Sighetu Marmației, a Școlii Gimnaziale speciale Baia Mare și a Centrului de recuperare și reabilitare al persoanelor cu handicap din Sighetu Marmației.

Astfel, după ședința de Consiliu Județean, cererile de finanțare pentru aceste proiecte au fost depuse pe componenta 5 - Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.
În luna mai va fi scoasă la licitație proiectare cu execuție, iar în septembrie/octombrie se va semna ordinul de începere a lucrărilor.
Valoarea finanțată din bani europeni a acestor 3 proiecte este de aproximativ 17,7 milioane de lei.

Ionel Bogdan, președinte CJ Ma­ramureș: ,,Până în prezent ne-am pregătit din punct de vedere al documentațiilor necesare pentru depunerea spre finanțare a proiectelor, iar astăzi, după ce proiectele au primit votul aleșilor județeni în ședința de Consiliu Județean, cererile de finanțare au fost depuse.
Prin reabilitarea clădirilor acestor instituții, oferim atât beneficiarilor serviciilor oferite în aceste centre, cât și celor care își desfășoară activitatea aici, cele mai bune condiții.”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.