• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 15 Decembrie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 21 Decembrie , 2017

Acțiunea social-caritabilă ,,Dar din dar” a Organizației Femeilor Liberale din Baia Sprie

Alături de Organizația Fe­meilor Liberale din Baia Sprie,  liderul femeilor libe­rale din organizaţia Baia Sprie, Valeria Brezoczki a dus la bun sfârșit proiectul social-caritabil ,,Dar din dar”. Duminică, 17 decembrie 2017, Casa de Cultură din Baia Sprie a devenit un tărâm de basm al bucuriei, veseliei și generozității pentru 32 de copii din familii monoparentale, cu vârste cuprinse între 6-12 ani.

Atelierul de creație desfășurat a fost cadrul adecvat care a dat posibilitatea de exprimare liberă a creativității acestor copii greu încercaţi de condițiile sociale în care trăiesc.
„Cu mare bucurie au creat, din hârtie colorată, brăduți și globuri, le-au personalizat cu numele lor și au împodobit bradul de Crăciun. Se pregătesc cu drag de Sfintele Sărbători de Crăciun, au colindat din suflet pentru părinții pre­zenți în sală, dar și pentru noi, doamnele, care am reușit să aducem zâmbete pe chipurile lor, uitând pentru câteva ore de greutățile și lipsurile zilnice.
Nevoile sunt multe, de la îmbr­ăcă­min­tea și hrana zilnică, la căldura care lipsește din casele lor și starea sensibilă de sănătate, însă cea mai puternică lipsă a lor rămâne faptul că nu cresc alături de ambii părinți.
Atmosfera de generozitate și recu­noştinţă s-a simțit în permanență, s-au legat prietenii și am ascultat dorințele și nevoile pe care le au acești copilași, apoi au primit cu multă căldură darurile noastre, strânse de la oameni generoși din comunitate.
Sunt multe lucruri de făcut pentru acești copii prezenți la eveniment și, din păcate, mai sunt mulți copii în aceeaşi situație în comunitate, pe care dorim să-i sprijinim prin proiectele noastre viitoare.

Cu gânduri de bine, Organizația Fe­meilor Liberale din Baia Sprie vă do­reș­te Sărbători binecuvântate cu gene-rozitate și recunoștință”, a spus preșe­dintele Organizației Femeilor Liberale Baia Sprie, lector univ. dr. ing. Bre­zoczki Valeria Mirela, consilier local PNL Baia Sprie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.