• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 15 Martie , 2023

A venit primăvara înnoirii în APP

 Zilele trecute a avut loc ședința lunară a Comitetului Executiv Național a partidului Alianța Pentru Patrie, cu următoarea ordine de zi:

1. Informare privind activitatea APP de la ultimul CEX.

2. Probleme organizatorice.

3. Completarea comisiei naționale de control financiar.

4. Strategia de comunicare pe termen scurt și mediu.

5. Completarea Biroului Permanent Național.

6. Prezentarea principalelor teme ale programului politic.

7. Probleme curente, alianțe politice și fuziuni sub sigla APP.

Liderul Liviu Marian Pop și vicepreședinții partidului, printre ei și Liviu Bechiș, ceilalți din conducerea APP au făcut o analiză a activității din ultima perioadă. Va continua politica de întărire a filialelor și de pregătire a viitoarelor  alegeri din 2024.

„Trebuie să continuăm munca și să întărim organizațiile din teritoriu. Trebuie să lucrăm la platformele pentru femei, pentru tineri, să avem aceste organizații bine structurate și pregătite pentru confruntările cu celelalte partide.

În Maramureș, avem Organizația pentru tineri și Organizația de femei, unde invităm simpatizanții partidului nostru să  se alăture în bătălia politică pe care o ducem pentru recâștigarea  României. Suntem la sediul nostru de pe bulevardul Republicii nr.26, în fiecare zi, pregătiți să ascultăm plângerile celor  care s-au săturat de coaliția mișeilor de la putere. Este timpul să vină la conducerea țării, a județelor, orașelor și comunelor din România oameni care nu se gândesc la buzunarul lor, ci la binele românilor. Noi, cei din APP, ne vom lupta cu mafioții politici din partidele care nu respectă  aceste cerințe simple și ușor de înțeles pe fețele oamenilor care își plâng neputința la întâlnirile avute cu maramureșenii. Să fim suverani, să fim cinstiți, să avem ce ne trebuie prin muncă cinstită! Să ne creștem familiile în credința în Dumnezeu!”, a transmis Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș și vicepreședinte la nivel național.

De  asemenea, în aceste zile a venit un mesaj de suflet de la Codrin Ștefănescu, care este bolnav și continuă tratamentul pentru boala pe care o are.

„În proiectul politic numit APP am marea satisfacție și onoarea de a fi cunoscut niște oameni extraordinari, oameni cu calități umane deosebite, credincioși, patrioți, implicați și curajoși.

Alături de Vasile Năstasă și Valeriu Fasole din Galați, Stela Babău din Bihor, Marius Lumânare din Covasna, Narcis Bobic din Timiș, Iulian Rusu din Brașov, Liviu Bechiș din Maramureș, Aleandru Raj Tunaru din Constanța, Dana Enache din Dolj, Bogdan Ruse din Brăila, Emilia Arcan din Neamț, Nicolae Costică Negoiță din Maramureș, Oana Diana Leonte, președintele APP Tineret și mulți alții. Oameni pe care te poți baza în orice clipă și care au cuvânt și onoare.

România, românii, politica, administrația publică locală și centrală au nevoie de patrioți, de oameni loiali țării și semenilor lor. România are nevoie de oamenii care să își respecte principiile morale. Longevitatea personalităților din cartea de istorie nu este dată de autorii cărților, ci de faptele celor consemnați în filele ei.

În ultimii ani, în fiecare seară „sărbătorim" o „noapte a cuțitelor lungi" și „pierdem câte o fărâmă din umanitate, răbdători, supuși și neajutorați”, a spus președintele de onoare al APP.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.