• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 8 Iulie , 2018

A IV-a ediție a Taberei Internaționale „Elisabeta Art”, la Cavnic

A devenit deja o tradiție ca, în fiecare vară, pictorii să se adune la Cavnic. De asemenea, pe lângă această tabără ajunsă la a IV-a ediție, tot la Pensiunea Elisabeta vin deja, de 10 ani, și pictori din Ungaria. Toate acestea sunt posibile datorită artistei locale Elisabeta Veress și a soţului ei Tiberiu, care în toți acești ani au demonstrat că sunt gazde de excepție, mai ales că toți artiștii care le trec pragul își doresc să revină.

Ediția de anul acesta a Taberei „Elisabeta Art” este organizată în colaborare cu Uniunea Creatorilor de Artă și Asociația Diamant de Mara­mureș. Pe parcursul zilelor petrecute în tabără, artiștii cutreieră împrejurimile Cavnicului în căutare de peisaje deosebite.
Însă, pe lângă peisagiști, sunt în tabără și portretiști, graficieni și pictori care abordează lucrările în stil abstract. Căvnicarii vor avea ocazia să vadă lucrările realizate în acest an în tabără, duminică 8 iulie, la Pensiunea Elis­beta, unde va fi organizat vernisajul expoziției acestei tabere.
Mai exact, în această tabără pictează următorii artiști: Traian Mârza, Elisabeta Pietrar Veress, Kovacs Emil Lajos, Vince Laszlo (Ungaria), Ger Varga (Olanda), Ballo Andrea (Ungaria), Mauro Martoriati (Italia), Maria Clara Palazzinfinetti (Italia), Stuparu Hanelore, Stuparu Aida, Vaszilieva Tanya (Rusia), Banhazi Gyongyi, Nagy Istvan, Hoter Laszlo, dar și copiii Pop Veress Sorina, Ariana Flavia Buda, Pop Veress Erik, Kerestenyi Monika, iar Koen Varga și Regie Galinete din Olanda au venit în calitate de însoțitori.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.