• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Decembrie , 2018

A fost publicată pe SICAP licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor pe Valea Izei și Valea Ruscovei

Finanțarea vine în Maramureș pe Pro­gramul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua, iar suma totală care va fi alocată județului doar pentru aceste tronsoane de drum este de apro­ximativ 150 de milioane de lei plus TVA. Proiectul urmărește reabilitarea și consolidarea a 60 km din drumurile județene DJ186 Valea Izei și DJ187 Valea Ruscovei, două mari investiții așteptate de zeci de ani în Maramureșul Voievodal.
Președintele Consiliului Județean Ma­ra­­mureș, Gabriel Zetea a declarat că licitația publică pentru contractarea proiectării și executării lucrărilor de reabilitare a drumurilor județene pe Valea Izei și Valea Ruscovei este publi­cată pe site-ul de licitații electronice, 17 ianuarie 2019 fiind termenul de deschi­dere a ofertelor.
„96 de milioane de lei plus TVA pentru Valea Izei și 49 de milioane de lei plus TVA pentru Valea Ruscovei sunt sumele alocate pentru cele două lucrări. Consiliul Județean Maramureș a de­marat, doar în acest mandat, lucrări cu finanțarea asigurată integral din trei surse: Programul Operațional Regional (POR), care înseamnă atragerea de fonduri europene, dar și Programul Națio­nal de Dezvoltare Locală, etapele 1 și 2, care au reprezentat bani aduși din fonduri guvernamentale. 200 de km de drum județean reabilitat și peste 100 de milioane de euro atrași sunt angajamentele pe care Consiliul Județean Ma­ra­mureș și le-a asumat în 2016 și pe care încet le şi respectă”, a declarat șeful ad­ministrației județene, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.