• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Iunie , 2015

A apărut „Foaia parohială” din Cavnic

Parohia Ortodoxă „Naşterea Maicii Domnului” din Cavnic are propria revistă. De curând a apărut primul număr al Revistei „Foaia parohială”, coordonată de preotul Andrei Chira, şi care vine să răspundă nevoilor comunităţii care vrea să afle detalii despre principalele evenimente din viaţa Bisericii, dar care are nevoie şi de chestiuni ce ţin de spiritualitate pentru întărirea credinţei.

În Cavnic s-a inaugurat nu de mult Centrul social-cultural „Sfântul Apostol Andrei”, centru ce aparţine de parohia „Naşterea Maicii Domnului”, aşa că editarea unei reviste nu este deloc surprinzătoare, ci era un lucru de aşteptat. Revista apare cu binecuvântarea PS Iustin Sigheteanul şi se intenţionează ca de acum încolo să apară măcar două numere pe an.

 

Primul număr al publicaţiei are 20 de pagini şi conţine detalii despre evenimente din viaţa comunităţii, cuvinte de învăţătură, imagini de la pelerinajele organizate de căvnicari, dar şi pagini cu vieţile sfinţilor. Credincioşii din oraşul Cavnic se mândresc de faptul că au o revistă a lor, aşa că de la primul număr publicaţia a prezentat un real interes, fiind aşteptate deja următoarele ediţii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.