• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 4 Noiembrie , 2014

45 de ani de internet

Aproape jumătate dintre utilizatorii din România, 49%, au smartphone-ul permanent conectat la internet, iar 36% dintre adulţii europeni folosesc servicii de streaming online cel puţin o dată pe săptămână, arată studiile efectuate de Samsung la nivel local şi european.

 
 

200 de miliarde de emailuri sunt transmise zilnic, 1,5 GB sunt transmişi în fiecare minut pe internet, iar la nivel mondial există peste 1 miliard de site-uri. Aceste date au fost colectate cu ocazia sărbătoririi a 45 de ani de internet, pe 29 octombrie 1969, două calculatoare au fost conectate pentru transmiterea unui mesaj.

 

Practic, internetul a redefinit nu doar modul în care avem acces la informaţie şi felul în care consumăm conţinut multimedia, ci şi felul în care ne organizăm casele.

Pe plan local, Samsung a lansat în septembrie aplicaţia „Live Smart”, o colecţie de sfaturi şi idei colectate prin intermediul consumatorilor, pentru că din ce în ce mai mulţi utilizatori de produse Smart să îşi facă viaţa mai confortabilă, mai eficientă şi mai distractivă şi, nu in ultimul rând, să folosească tehnologia pentru a fi mai aproape de cei dragi.

 

Studiile realizate de Samsung Electronics arată că telefoanele mobile sunt folosite tot mai puţin pentru a efectua şi primi apeluri telefonice sau mesaje text, şi tot mai multe pentru funcţiile lor secundare, dar la fel de importante, precum navigarea pe internet, verificarea reţelelor sociale sau accesarea contului bancar.

Pe plan local, studiul Live Smart realizat de Samsung în august 2014 a arătat că 49% dintre respondenţi au smartphone-ul conectat în permanenţă la internet, în creştere cu 7 puncte procentuale pe acest segment, comparativ cu anul 2013, conform yoda.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.